Graasten Skovene

Fredag den 19. december 2014

IMAG0606

Bred skovvej i Graasten Skovene

Dagen i dag stod på en spændende tur rundt i Graasten skovene. Der er tale om en større skov, der desværre ikke indeholder de store udfordringer i form af singeltrack o.l.

Det er dog et meget bakket landskab, hvor der er rig mulighed for at få pulsen op. Så er man til brede skovstier med en del højdemeter er Graasten Skovene det rigtige sted.

Kører man lidt på opdagelse lykkes det også at finde et par singeltrack rundt omkring. Følger man nogle af arbejds sporene får man sig også en udfordring. Desværre mere bestående af besværligheder end af udfordrende tracks med et godt flow.

Skoven er delt i to på hver sin side af landevejen ud af Graasten. Den del af skoven der ligger nord for landevejen heder Rode skov og er den med færrest stier. Her kan man finde et par enkelte singeltracklignende stier/veje. På denne tid er året er problemet dog at det er en meget fugtig undergrund, hvor der opstår meget mudder og tungt føre.

IMAG0605

Lille Schweiz bakken

Er man til segmenter på Strava er der oprettet et enkelt segment med navnet Lille Schweiz bakken. Det er en meget smuk tur der går op ad en stejl skrænt med en kløft på den ene side.

Til dem der gerne vil træne lidt i hurtige nedkørsler med serpentiner sving så er muligheden der ved Magrethesøen hvor der er en skovvej der stiger op på det bagvedliggende højdedrag. Det er en forholdsvis bred vej, så der er god mulighed for at få trænet svingteknikken.