Nullermand – Kerteminde

16. august 2015

I dag Nullermandhavde Kerteminde Tri inviteret til Nullermand tristævne, hvor det var muligt at gennemføre en 1/4 eller 1/8 jernmand. Der var tale om et lavbudgetstævne hvor det kun kostede 100 kr. at deltage uanset valgt distance. Vane tro havde vi valgt den lange distance på 950 m svømning, 45 km cykling og 10 km løb.
Svømmeruten, der var med vandstart, var en trekantsbane, som vi skulle igennem 2 gange. Svømning er og bliver min svageste disciplin indenfor Nullermandtrisporten. Jeg havde som sædvanligt svært ved at komme gang og befandt mig hurtigt bagest i feltet, sammen med dem der svømmer brystsvømning. Det bevirkede også at jeg i forbindelse med at jeg indhentede en brystsvømmer blev sparket i brystet af denne.

Efter veloverstået svømning gik det op til T1 for at skifte til cyklen. Da der som nævnt var tale om et lavbudget stævne var der ikke tidstagning på de enkelte discipliner. Cyklingen foregik på en 22,5 km lang rundstrækning, der skulle gennemkøres 2 gange. Ruten kan betegnes som let kuperet. Cykling er min favoritdisciplin, hvilket også betød at det blev en lang overhaling af en stor del af dem der havde distanceret mig på svømmeturen.

Efter cykelturen gik det hurtigt ind i T2 hvor der i en fart skulle skiftes til løbesko. Løberuten varNullermand en 2,5 km lang frem og tilbage rute, der skulle gennemføres 4 gange. For enden af hver runde lige omkring mål var der et depot med vand og frugt, som man kunne styrke sig på. Det at ruten var frem og tilbage på den samme cykelsti gjorde at man hele tiden kunne holde øje med sine konkurrenter. Løbeturen gik rigtig godt og jeg kom rundt på en tid på lige godt 5 min/km., hvilket jeg er meget godt tilfreds med.

Alt i alt et rigtig godt stævne, hvor vi fik en medalje efter at være kommet i mål. Derudover var der pastasalat, kage og saft til at styrke sig på efter løbet. Nullermand er et hyggeligt opsæt, hvor det ikke koster en formue at deltage.

Fakta om løbet